Pages

Friday, February 5

Hello 2016! Walaupun dah February.

Assalamualaikum,

Sebelum bermukadimah, boleh tak nak gelak dulu. Hahahahahahahaha. Adoila. Kalau tengok last update blog ni bulan February tahun 2015. Setahun dah woiiii.

Bertapa terpinggirnya blog ku ini. Maaf ye sayang!

Well takde yang baru pun tahun 2016. Masih berdua. InsyaAllah coming soon bertiga berempat berlima. hahaha. Siapa terbaca doakan la yekkk. 

End of March insyaAllah tamatlah servisku di Cardas. Terlalu banyak pengalaman, terlalu banyak ilmu, terlalu banyak pahit manis. Manis kebanyakannya. How lucky I am.

Tapi terpaksa juga kugagahkan diri untuk berhenti setelah merasa "Ok rasanya dah cukup ni, no more".

Next step masih samar. Masih berdoa dan sentiasa berdoa untuk Allah mudahkan jalanku. Fulltime housewife? Ofcourse not. Haha. Malaysia punya ekonomi ditahap membimbangkan kot. 

Mula berjinak kembali untuk berniaga. Setelah carik punya carik. Aku tak taula minat aku ni apa. Tapi 1 benda je yang aku seronok nak buat. Berniaga. Especially kalau aku pakai dan cuba benda tu dan aku rasa, perghh produk ni memang bagus.

Korang pernah dengar Dianpixy? Now aku jual produk Dian - Dianz Vitamin C & E dengan Nano Lightener Cream.

Dua-dua pernah pakai. Dan dua-dua best. Aku ada masalah kulit yang mana kalau berpeluh, akan naik ruam, then bila kulit tu kering dia akan nampak macam daki. Huduh benorkan rupanya. Tapi Alhamdulillah, almost 1 bulan pakai Nano Lightener Cream on off sebab selalu je tak ingat nak pakai, now totally hilang dah. Husband pun macam eh, dah takde dah hitam-hitam tu. Terus macam kembang kempis hidung. Hahaha.



So kalau korang ada masalah kulit kering, ketiak hitam, parut ke ruam ke. Bolehlah beli dengan aku produk Dianz ni. Tak mahal pun. Tak sampai 50 hengget pon. Siap dapat Free Gift lagi. Kalau beli 2 barang, dapat Free Postage. Bestkan? 

Marilah cuba. Lelaki pun digalakkan untuk pakai. Buang daki-daki tu barulah hensem. Kekeke.



Apa-apa whatsapp ye. >> +60175830668

Tapi aku nak maklumkan, aku ambik pre-order dulu. Lepas CNY baru pos.

Ok see u later!

7 comments:




  1. Thank You for such amazing information. This is one of the best sites which provide all the details of related topics.
    Examhelpline.in

    ReplyDelete


  2. Thanks for sharing such great information. This is one of the best sites which provide all the details of relevance to topics.
    careinfo.in

    ReplyDelete
  3. Thank you for giving us such kind of information. This is one of the best sites having all the informatics details.
    carebaba.com

    ReplyDelete
  4. Thanks for such kind of best details. Really this is very amazing information.
    Examhelpline.in

    ReplyDelete