Pages

Thursday, September 15

After Love

okeyh..lagu ni aku terjumpe time aku tengah leka membace blog2 yang aku follow...
bila aku tengok lirik..wuyooo...dahsyatnya la cinta ni...and aku rase ada kena mengena dengan empunya blog tu...so aku pon nak la dengar lagu dia sedahsyat lirik tak...apa lagi youtube la kan...and tak menghampakan..layan jugakla lagu korea ni...sebab tahu lirik kot...
so layan jelar...pada yang tengah sakit hati tu layan lagu ni memang lagi feel larh sakit hati tu...nasihat aku untuk korang tak yah la nak kecewa ke merana ke berduka ke rasa nak bunuh diri ke kalau putus cinta...tu semua lumrah dunia beb...nangis sikit2 dah la...lepas tu buat macam biasa..go on jelar dengan hidup korang...banyak lagi benda yang nak kene pikir...
tapikan korang mesti ada admire someonekan..haha...aku bukan nak cakap aku ada admire someone..tapi aku nak cakap..aku suka lelaki yang cool je...tak banyak cakap..tak yah nak jiwang2..tapi dengan cara dia layan kita tu kita leyh rasa feeling2....hohohoho..
menyampah lak entry aku kali ni...kalau orang tua2 baca mesti meluat...haha..tapi nak buat macam mana..jiwa remaja..diorang dulu pon pernah rasakan benda2 ni..benda2 nilar yang mengajar kita erti kehidupan....so bagila peluang...
banyak sangat merepek heh...kita layan jelar lagu ni keyh.. :)


p/s: thanks kepada orang2 yang sayang saya <3

2 comments:

  1. alala.. ana berfeeling2 pule ye..
    ehehee..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..saje2 je..bile lagi kan bak feel2..hehe

    ReplyDelete